روش های تهیه برگه زردآلو

[ad_1]

روش های تهیه برگه زردآلو

   d8 aa d9 87 db 8c d9 87  d8 a8 d8 b1 da af d9 87  d8 b2 d8 b1 d8 af d8 a2 d9 84 d9 88 روش های تهیه برگه زردآلو

طرز تهیه برگه زردآلو یا همان قیسی بسیار آسان است

 

طرز تهیه برگه زردآلو: چطور در خانه قیسی و برگه زردآلو درست کنیم؟

زردآلو میوه بسیار خوشمزه و خوشرنگ و لعابی است که در سراسر دنیا طرفداران خودش را دارد. البته در بسیاری از کشورها میوه کمیاب و گرانی است و ما ایرانی ها از نعمت وفور این میوه برخورداریم. طرز تهیه برگه زردآلو یا همان قیسی بسیار آسان است. فقط نیاز به صرف زمان و دقت کافی دارد. برای طرز تهیه برگه زردآلو یا قیسی دو روش ساده وجود دارد. روش استفاده از هوای آزاد که چند روزی طول می کشد و روش استفاده از فر گاز که چند ساعته آماده می شود.

 

۱. طرز تهیه برگه زردآلو در خانه در هوای آزاد

برش زردآلوها

در ابتدا زردآلو را از وسط نصف کنید و هسته آن را خارج کنید.

 

   d8 b2 d8 b1 d8 af d8 a2 d9 84 d9 88 روش های تهیه برگه زردآلو

در ابتدا زردآلو را از وسط نصف کنید و هسته آن را خارج کنید

بیشتر بخوانید:  فال روز پنج شنبه 22 آبان 1399

 

قرار دادن در سبد

سپس در یک سبد که کاملا هوا از زیر آن خارج شود دستمال سفید تمیزی بیندازید و زردآلوها را روی دستمال بچینید سپس دستمال دیگری روی آنها بگذارید.

 

قرار دادن در هوای آزاد

حالا زردآلوهای خوشمزه و خوشرنگ داخل سبد را یکی دو روز جلوی آفتاب قرار دهید.

 

نکته مهم:

یادتان باشد هر چند ساعت یکبار زردآلوها را پشت و رو کنید تا آب آنها کاملا خشک شود.

 

سایه خشک

بعد از حدود دو تا سه روز می توانید آن را سایه خشک نمایید. یعنی دیگر لازم نیست که در جلوی آفتاب باشد.

 

۲. طرز تهیه برگه زردآلو با فر گاز

دو نیم کردن زردآلوها

ابتدا همانطور که در بالا گفته شد زردآلوها را از وسط دو نیم کرده، هسته را در آورید و روی سینی فر بگذارید.

 

داغ شدن فر

فر را داغ کنید و سینی محتوی برگه ها را در فر داغ قرار دهید. حرارت فر را به روی حداقل تنظیم کنید.

   d8 a8 d8 b1 da af d9 87  d8 b2 d8 b1 d8 af d8 a2 d9 84 d9 88 روش های تهیه برگه زردآلو

برای تهیه برگه زردآلو باید حرارت فر را به روی حداقل تنظیم کنید

بیشتر بخوانید:  معرفی بازی شجاعت یا حقیقت (بطری بازی)

 

سر زدن به فر

کمی در فر را باز بگذارید و مرتب به آنها سر بزنید و چنانچه لازم است آنها را زیر و روی جا به جا کنید تا نسوزند. وقتی که خشک شدند سینی را از فر خارج کنید.

 

نگهداری برگه های زردآلو

پس از اینکه کاملا آب خود را از دست داد و خشک شد کافیست درون ظرف گذاشته و در هر جای خشک و خنک نگهداری کنید و از طعم شگفت انگیز و تازگی آن لذت ببرید.

 

نوشته روش های تهیه برگه زردآلو اولین بار در روبکا. پدیدار شد.

لینک منبع

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

بیوگرافی بهمن دان بازیگر توانمند سینما و تلویزیون

[ad_1] بهمن دان بازیگر سینما و تلویزیون   بیوگرافی و عکس های بهمن دان بهمن …