شیر تغلیظ شده شیرین شده چیست و چگونه تهیه می شود؟

[ad_1]

 %name شیر تغلیظ شده شیرین شده چیست و چگونه تهیه می شود؟

دوستی با شیر تغلیظ شده ی شیرین شده

شیر تغلیظ شده شیرین شده

شیر تغلیظ شده ی شیرین را در بعضی از شیرینی ها، قهوه های سرد و… استفاده می شود. این شیر، شیرین و غلیظ می باشد. در ادامه با شیر تغلیظ شیرین شده و طرز تهیه ی آن آشنا می شوید.

شیر تغلیظ شده شیرین شده چیست؟

شیر تغلیظ شده شیرین ماده ای می باشد که در دسرها و آب نبات های بی شمار و همچنین نوشیدنی های خامه ای یافت می شود. برای تهیه شیر تغلیظ شده شیرین، ابتدا با برداشتن آب شیر گاو، غلیظ می شود و سپس با افزودن شکر، شیرین می شود و در عاقبت مخلوط غلیظ و شیرینی با رنگ سفید ایجاد می شود.

این شیر با نام شیر تغلیظ شده شناخته می شود. ماندگاری: تا زمانی که در آن باز نشده باشد می توانید مدت طولانی آن را نگهداری کنید.

شیر غلیظ شده شیرین که معمولاً به آن شیر تغلیظ شده گفته می شود، محصولی می باشد که با حرارت دادن آرام شیر کامل تا دوران تبخیر حدود 60 درصد آب آن و سپس افزودن شکر به نسبت حدود 45 درصد (از نظر وزنی) شیر بقیه تولید می شود. عاقبت یک مخلوط غلیظ، شیرین و چسبنده می باشد که در انواع دستور العمل های کالاهای پخته شده، آب نبات، دسر، نوشیدنی و حتی ماریناد استفاده می شود. روند تبخیر همچنین سبب کاراملی شدن برخی از قندهای طبیعی شیر، شده و سبب ایجاد طعم جدیدی می شود.

روند حرارت دادن همچنین شیر را پاستوریزه می کند و افزودن شکر سبب می شود که نگهداری آن پایدار باشد زیرا قند از رشد باکتری هایی که سبب فساد و مسمومیت غذایی می شوند پیشگیری می کند.

شیر تغلیظ شده شیرین یکی از مواد پخت و پز می باشد، از جمله کلوچه ها و کیک هایی مشابه براونی، پای، و برای تهیه آب نبات، فاج، پودینگ، رویه خامه ای کیک یا شیرینی و حتی بستنی استفاده می شود.

%name شیر تغلیظ شده شیرین شده چیست و چگونه تهیه می شود؟

اختلاف شیر تبخیر شده و شیر تغلیظ شده ی شیرین چیست؟

شیر تغلیظ شده در مقابل شیر تبخیر شده

شیر تغلیظ شده شیرین شده اغلب با شیر تبخیری اشتباه گرفته می شود، محصولی مشابه که در یک قوطی با اندازه و شکل تقریبا یکسان به فروش می رسند. هر دو شیر تبخیر شده هستند، اما در حالی که شیر تغلیظ شده شیرین شده به آن شکر یا قند افزایش می کنند، شیر تبخیری اینگونه نیست. در اصل، شیر تغلیظ شده، نوع شیرین شده ی شیر تبخیر شده می باشد.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کشک لیمو

از آنجا که مقدار قابل توجهی قند به شیر تغلیظ شده افزایش می شود، نه تنها عطر و طعم بلکه قوام محصول را نیز کاملاً تحول می دهد. شکر افزایش شده سبب می شود که شیر تغلیظ شده نسبت به شیر تبخیر شده غلیظ تر می باشد. در حالی که شیر تبخیری خامه ای می باشد، شیر تغلیظ شده بیشتر حکم شربت و شیرین کننده دارد. دستورالعمل هایی وجود دارد که هر دو نوع شیر را مشابه کارامل فلان را می طلبد، اما عوض‌کردن یکی برای دیگری توصیه نمی شود.

نحوه پخت با شیر تغلیظ شده شیرین شده

شیر تغلیظ شده ی شیرین طعم و مزه شیرینی را به طیف وسیعی از غذاها، به ویژه دسرها افزایش می کند. برای استفاده، به آسودگی با قوطی یا قاشق به مواد دیگر افزایش کنید. همچنین یک دستورالعمل برای آب نبات کاراملی وجود دارد که خواستار جوشاندن کل قوطی مهر و موم شده در آب برای چندین ساعت می باشد تا زمانی که شیر جامد و کاراملی شود. شیر تغلیظ شده در نوشیدنی هایی مشابه قهوه یخ زده ویتنامی و شکلات داغ نیز یافت می شود، اما نباید به تنهایی از آن به عنوان نوشیدنی استفاده کرد.

از آنجا که شیر تغلیظ شده به خوبی با نارگیل جفت می شود، گاهی از آن در غذاهای پر ادویه و آسیایی مشابه کاری نارگیل یا به عنوان ماریناد مرغ ساتای و … استفاده می شود.

%name شیر تغلیظ شده شیرین شده چیست و چگونه تهیه می شود؟

شیر تغلیظ شده ی شیرین شده چیست؟

مزه ی آن مشابه چیست؟

شیر تغلیظ شده شیرین مشابه یک قوطی آب نبات مایع می باشد. این عطر و طعم شیرین، غنی، شیری، کاراملی شده و قوام شربت غلیظ را دارد.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه سوجا دیله (ساج ایچی)

جانشین های شیر تغلیظ شده ی شیرین :

برای شیر تغلیظ شده شیرین شده جایگزینی مناسب در فروشگاه وجود ندارد، اما اگر هزینه ی آن برای شما مهم نیست، می توانید از خامه نارگیل که همان کرم نارگیل با شکر افزایش شده می باشد، استفاده کنید. همچنین ممکن می باشد بتوانید شیر نارگیل غلیظ شده شیرین شده را در سوپرمارکت ها پیدا کنید.

اگر افزودن عطر و طعم نارگیل را دوست ندارید، می توانید شیر تغلیظ شده خود را با استفاده از شیر کامل، شیر تبخیر شده یا شیر خشک بدون چربی سریع تهیه کنید. برای دستورهای وگان، می توانید از شیر غیر لبنی استفاده کنید. دستورالعمل اصلی این می باشد که فرآورده شیر را همراه با شکر بجوشانید و سپس آنرا بپزید تا کم و غلیظ شود.

دستور العمل های شیر تغلیظ شده

شیر تغلیظ شده شیرین برای تهیه دسرهایی مشابه کیک کارامل و کیک سه شیر و… لازم می باشد، اما در انواع دیگر دسرها نیز استفاده می شود.

پای آسان ی لیمویی

کرم کارامل فیلیپینی

شیر تغلیظ شده را از کجا بخریم؟

شیر تغلیظ شده شیرین شده در قوطی های کوچک فروخته می شود و می توان آن را در هایپرمارکت ها پیدا کرد. به طور کلی در کنار شیرها به فروش می رسند بنابراین برای خرید قطعا برچسب قوطی آن را با تمرکزفکر بخوانید که شیر تبخیرشده و شیر تغلیظ شده ی شیرین شده را اشتباه نگیرید. شیر تغلیظ شده به روشنی توضیح می کند که “شیرین شده” می باشد و از کلمه “تغلیظ شده” و نه “تبخیر” استفاده می کند. برخلاف، اگر کلمه “تبخیر” را روی برچسب مشاهده کنید، نسخه شیرین نخواهد بود.

نحوه ی نگهداری از شیر تغلیظ شده ی شیرین:

از آنجا که داخل قوطی می آید، شیر تغلیظ شده شیرین شده زیاد مقاوم در قفسه می باشد. تا زمانی که قوطی باز نشده، می تواند سالها در انبار نگهداری شود. با این وجود پس از باز شدن قوطی، بخت استفاده نشده باید در یک کاسه جدید در یخچال نگهداری شود که در آن حدود دو هفته مقاومت خواهد داشت.

تغذیه و فواید شیر تغلیظ شده ی شیرین :

اگرچه شیر تغلیظ شده شیرین سرشار از قند می باشد، اما از شیر گاو تهیه می شود، همچنین دارای پروتئین، کلسیم و فسفر مناسبی می باشد. یک اونس مایع (2 قاشق غذاخوری) شیر تغلیظ شده شیرین شده 122 کالری و 3 گرم پروتئین تأمین می کند. حاوی 3.3 گرم چربی و 21 گرم قند می باشد.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه 2 نوع املت کاهو

طرز تهیه شیر غلیظ شیرین شده با شیر خشک :

%name شیر تغلیظ شده شیرین شده چیست و چگونه تهیه می شود؟

طرز درست کردن شیر تغلیظ شیرین شده در منزل

مواد لازم برای شیر غلیظ شیرین شده :

شیر خشک بدون چربی سریع  1 فنجان
 شکر  2 سوم فنجان
 آب جوش  یک دوم الی یک سوم فنجان
 کره ی ذوب شده  یک چهارم فنجان

طرز تهیه ی شیر تغلیظ شده ی شیرین خانگی:

مواد لازم را آماده کنید. پودر شیر خشک، شکر دانه ریز، 1/3 فنجان آب جوش و کره ذوب شده را در مخلوط کن بریزید.

همه ی مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند، و گاهی اوقات کناره های مخلوط کن را سوا کنید و با مواد مخلوط کنید تا پایان مواد کاملاً با هم ترکیب شوند.

شیر تغلیظ شده ی آماده معمولاً قوام شربت غلیظ را دارد، اما اگر شیر تغلیظ شده خانگی شما خیلی غلیظ می باشد که به آسودگی نمی ریزد، یک یا دو قاشق آب جوش دیگر افزایش کنید و مخلوط کنید تا با آن ترکیب شود. آب را تنظیم کنید تا از قوام آن راضی شوید.

از شیر تغلیظ شده شیرین خانگی خود بلافاصله استفاده کنید یا آن را تا 5 روز در یک کاسه در بسته که هوا به داخل آن نرود و آن را داخل یخچال نگهداری کنید. وقتی در یخچال قرار بگیرد غلیظ تر خواهد شد اما وقتی هم بزنید و به دمای اتاق برسد شل می شود.

تنوع دستور العمل :

اگر شما در رژیم بدون لبنیات هستید، شما می توانید شیر تغلیظ شده بدون لبنی و یا پودر شیر نارگیل را برای پودر شیر خشک جانشین کنید. و برای تهیه ی شیرینی های مورد نظر استفاده کنید و لذت ببرید.

برای عطر و طعم شیرین تر، می توانید از عصاره ی وانیل استفاده کنید.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه گندمک شیرین خانگی

گندمک شیرین خانگی طرز تهیه گندمک شیرین و خانگی خوشمزه و مقوی گندمک شیرین یا …