طرز تهیه دسر کابلر هلو

[ad_1]

طرز تهیه دسر کابلر هلو

peach2 caban1 طرز تهیه دسر کابلر هلو

 

نحوه درست کردن دسر کابلر هلو

 

مواد لازم برای کابلر هلو :

 هلوی پوست کنده ورقه ورقه شده 8 عدد 
 شکر قهوه ای 1/4 پیمانه 
 پودر دارچین  1/4 قاشق چایخوری
 جوز هندی 1/8 قاشق چایخوری 
آب لیموی تازه یک قاشق چایخوری
نشاسته ذرت 2 قاشق چایخوری
آرد یک پیمانه
شکر سفید 1/4 پیمانه
شکر قهوه ای 1/4 پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
کره که به صورت مکعبی خرد شده 6 قاشق غذاخوری

 

مواد زیر با هم مخلوط شوند:

سه قاشق غذاخوری شکر سفید و یک قاشق چایخوری دارچین

 

طرز تهیه کابلر هلو :

فر را تا دمای 230 درجه سانتیگراد گرم می کنیم.

در یک کاسه بزرگ هلوها را با 1/4 پیمانه شکر سفید و 1/4 پیمانه شکر قهوه ای، 1/4 قاشق چایخوری  پودر دارچین، جوز هندی، آب لیمو و نشاسته ذرت مخلوط می کنیم و آن را داخل ظرفی که می خواهیم در آن بپزد (با گنجایش 2 لیتر) می ریزیم و 10 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده قرار می دهیم.

بیشتر بخوانید:  مولودی ولادت امام حسین (ع)

 

سپس در یک کاسه بزرگ آرد و 1/4 پیمانه شکر سفید و 1/4 پیمانه شکر قهوه ای، بکینگ پودر و نمک را با کره با دست مخلوط می کنیم فقط هم میزنیم تا مخلوط شود لازم نیست کره ذوب شود بعد 1/4 پیمانه آب به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا یکنواخت شود بعد از آن مخلوط را روی هلوها  می ریزیم و سطح آن را می پوشانیم. سپس ظرف را دوباره داخل فر می گذاریم تا سطح آن طلایی شود (حدودا 30 دقیقه).

 

نوشته طرز تهیه دسر کابلر هلو اولین بار در روبکا. پدیدار شد.

لینک منبع

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

بیوگرافی بهمن دان بازیگر توانمند سینما و تلویزیون

[ad_1] بهمن دان بازیگر سینما و تلویزیون   بیوگرافی و عکس های بهمن دان بهمن …