طرز تهیه سالاد هندوانه و خیار

[ad_1]

طرز تهیه سالاد هندوانه و خیار

watermelon2 salad2 cucumber2 طرز تهیه سالاد هندوانه و خیار

 

مواد لازم برای تهیه سالاد خوشمزه تابستانی هندوانه و خیار :

* هندوانه کوچک یک عدد 
 خیار بدون دانه که بسیار باریک برش داده شده ۲ عدد 
پنیر ریکوتا یا پنیر تبریز  ۲۰۰ گرم 
دانه کدو تنبل نمک زده شده و سرخ شده   ¼ فنجان
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک دریایی و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

* هندوانه کوچک (ترجیحا قسمت های بدون دانه یا دانه گرفته شده هندوانه استفاده شود.)

 

پنیر ریکوتا چیست؟

پنیر ریکوتا یک نوع پنیر ایتالیایی است که اصالت آن به شهر سیسیل باز می گردد و به‌ وسیله باقیمانده آب پنیر پس از تولید آن تهیه می شود. ریکوتا در لغت به معنای دوباره پخته شده است. به دلیل اینکه طی فرآیند تولید، بیشتر چربی جذب پنیر اصلی می شود، ریکوتا دارای مقدار چربی اندکی است. این پنیر سرشار از کلسیم، پروتئین، فسفر و انواع ویتامین هاست و تا ۶ ماه می توان آن را در فریزر نگه داشت.

بیشتر بخوانید:  فال روز پنج شنبه 3 مهرماه 1399

 

طرز تهیه سالاد تابستانی هندوانه و خیار :

تهیه این سالاد تابستانی بسیار ساده است. فقط کافی است هندوانه را به میزان لازم خرد کرده و به شکل مثلثی و باریک برش دهید. حتما هسته ها را جدا کنید که خوردن سالاد آسان تر شود.

 

خیارها را به حلقه های باریک برش داده و به این ترکیب اضافه کنید. معمولا دو مرحله اول به صورت نوبتی انجام می شود که خیار و هندوانه لا به لای هم قرار بگیرند.

 

سپس پنیر ریکوتا (در صورتی که به پنیر ریکوتا دسترسی نداشتید از پنیر لیقوان یا پنیر تبریز استفاده کنید.) را به صورت خلالی برش داده و لا به لای خیار و هندوانه قرار دهید.

 

در نهایت دانه های کدو را روی سالاد ریخته و نمک و فلفل به میزان دلخواه اضافه کرده و مقدار کمی روغن زیتون روی آن می ریزیم. سالاد تابستانی هندوانه و خیار آماده سرو است. نوش جان!

بیشتر بخوانید:  عکس بازیگران ایرانی در شبکه‌های اجتماعی (9)

برگرفته از بانوی شهر

نوشته طرز تهیه سالاد هندوانه و خیار اولین بار در روبکا. پدیدار شد.

لینک منبع

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

بیوگرافی بهمن دان بازیگر توانمند سینما و تلویزیون

[ad_1] بهمن دان بازیگر سینما و تلویزیون   بیوگرافی و عکس های بهمن دان بهمن …