طرز تهیه مربا انجیر

[ad_1]

 %name طرز تهیه مربا انجیر

روش درست کردن مربای انجیر

مربا انجیر از مقوی ترین مرباهایی میباشد، که در ماه رمضان زیاد استفاده می شود در ادامه 2 روش درست کردن مربای انجیر را آموزش داده ایم. این مربا را به آسودگی در فصل تابستان تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

تهیه مربا انجیر به روش اول:

مواد لازم برای تهیه ی مربای انجیر :

انجیر سبز 1 کیلو
شکر 280 گرم
هل 2 رقم
چوب دارچین به اندازه ی 1 انگشت
آب جوشیده یک سوم پیمانه
عصاره وانیل 1/8 قاشق چایخوری
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 1/4 قاشق غذاخوری

طريقه درست كردن مرباي انجير :

برای درست کردن مربا انجیر بهتر میباشد از انجیر های میانه و به یک اندازه استفاده کنید که نه زیاد نرم و نه زیاد نارس باشد.

انجیرها را خوب بشویید و سعی کنید دم آن را آنقدر کوتاه نکنید که پوستش باز شود. انجیر شسته شده را کاملا خشک کنید.

انجیر و شکرها را در یک کاسه لعابی در لابه لای هم قرار بدهید و به مدت 7 ساعت در یخچال نگه دارید تا پایان شکر در انجیر حل شود.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شیره خرمالو

بعد از اینکه انجیرها با شکر با هم حل شدند آن را روی حرارت میانه به مدت 15 لحظه بجوشانید تا پخته شوند. باید مراقب باشید که مربا سر ریز نشود.

در این مدت پایان کفی را که روی انجیرها هنگام جوش‌آمدن بوجود می آید با قاشق بگیرید تا رنگ مربا براق شود.

پس از 15 لحظه جوش‌آمدن دارچین و هل را افزایش کنید. لازم نیست هل را پودر کنید. سپس یک سوم پیمانه آب جوشیده شده را داخل مربای انجیر بریزید و اجازه بدهید 15 لحظه دیگر هم روی حرارت میانه بجوشد.

در مراحل آخر پخت آبلیمو و عصاره وانیل را به همراه زعفران دم کرده به مربا افزایش کنید و بگذارید 5 لحظه به همراه بقیه مواد بجوشند.

مربای انجیر ما در مدت 30 لحظه آماده شد و قوام لازم را بدست آورد. پس از سرد شدن می توانید در کاسه در بسته در یخچال نگهداری کنید.

* افزایش کردن چوب دارچین، هل و عصاره ی وانیل برای عطر مربا انجیر می باشد اگر طعم یکی از آن ها را دوست نداشتید می توانید حذف کنید سلیقه ای میباشد.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه سرکه سیب خانگی

* زعفران علاوه برای خوش رنگ شدن در طعم مربا هم تاثیر گذار میباشد.

* استفاده از آبلیمو در مربا برای پیشگیری از شکرک زدن آن ها میباشد.

%name طرز تهیه مربا انجیر

طرز تهیه ی مربای انجیر

تهیه مربا انجیر به روش دوم:

مواد لازم برای مربای انجیر :

 انجیر 1 کیلو
شکر 700 گرم
آب 1 لیوان
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
گلاب 1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری

طرز درست کردن مربای انجیر:

داخل قابلمه ای بزرگ شکر و آب را بریزید و روی حرارت قرار بدهید تا به جوش بیاید و غلیظ شود سپس انجیرها را به این شیره افزایش کنید.

حدود 15 تا 30 لحظه با حرارت ملایم اجازه دهید مربا بجوشد و انجیرها نرم شوند سپس گلاب و آبلیمو را افزایش کنید.

5 لحظه دیگر بجوشانید. در صورت متمایل‌شدن زعفران دم کرده را بریزید و از روی حرارت بردارید و درون کاسه مناسب بریزید و داخل یخچال قرار بدهید تا مربای انجیر خنک شود.

%name طرز تهیه مربا انجیر

نحوه درست کردن مربای انجیر

بیشتر بخوانید:  روش پخت مربا موز

نکاتی برای طرز تهیه مربا انجیر :

بهتر میباشد برای تهیه مربا از انجیری استفاده کنید که زیاد بزرگ نباشد، همچنین انجیر زیاد نرم یا زیاد سفت نباشد.

 انجیر سبز برای تهیه مربا مناسب تر از انجیر سیاه می باشد.

 در زمانه پخت حرارت را ملایم کنید تا مربا سرریز نشود.

 مربا انجیر را می توانید به صورت کامل یا خرد شده استفاده کنید. اگر می خواهید انجیرها را خرد کنید شیره را بجوشانید و چند لحظه ی آخر انجیرها را به آن افزایش کنید. زیرا زود له می شوند.

 اگر در طول پخت دانه های انجیر داخل شیره ی مربا شد می توانید بعد از پخت انجیرها را خارج کنید و شیره را صاف کنید سپس انجیرها را درون شیره صاف شده قرار دهید اما اگر برایتان فرقی ندارد به همان صورت سرو کنید.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه انواع ترشی خرفه

[ad_1] طرز تهیه ترشی خرفه طرز تهیه انواع ترشی با خرفه ترشی خرفه را میتوانید …