طرز تهیه کوکوی شیرین قزوینی به دو روش متفاوت

[ad_1]

 %name طرز تهیه کوکوی شیرین قزوینی به دو روش متفاوت

پخت کوکو شیرین قزوینی

روش پخت کوکوی شیرین قزوینی

کوکو شیرین از غذاهای سنتی و محلی شهر قزوین هست. این غذا به عنوان شیرینی نیست بلکه کوکو هست با طعم شیرین. افرادی که به غذاهای شیرین علاقه دارند قطعا این غذا را تهیه و میل کنند.

کوکوی شیرین قزوینی

مواد لازم برای کوکوی شیرین قزوینی برای 5 نفر :

سیب زمینی میانه 5 رقم
تخم مرغ 4 رقم
 روغن مایع  به مقدار لازم
 نمک  به مقدار لازم
 آب و گلاب 1 پیمانه
 شکر  1 پیمانه
 زعفران دم کرده به مقدار لازم

روش آماده سازی کوکو شیرین قزوینی :

برای پخت کوکو شیرین ابتدا سیب زمینی ها را بپزید و زمانی که گرم هستند آن ها را ریز رنده کنید و یا چرخ کنید. تخم ها را در ظرفی سوا بشکنید و هم بزنید. 2 قاشق شکر به آن افزایش کنید و هم بزنید و تخم مرغ ها را به همراه مقدار کمی نمک و روغن به سیب زمینی ها افزایش کنید و با هم مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید:  شیر تغلیظ شده شیرین شده چیست و چگونه تهیه می شود؟

تابه ای را روی گاز قرار بدهید و داخل آن روغن بریزید و اجازه بدهید داغ شود. مواد کوکو را داخل روغن بریزید و اجازه بدهید سرخ شود. سپس آن را برگردانید و جهت دیگر آن را سرخ کنید.

برای تهیه ی شربت کوکو شیرین، داخل قابلمه ای شکر، آب و زعفران و گلاب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا مقداری بجوشد. سپس شربت را روی کوکوها بریزید و اجازه بدهید با حرارت کم به خورد کوکوها برود. در پایان کوکو را خارج کنید و با پودر مغز پسته و گل محمدی تزیین کنید.

طرز تهیه کوکو شیرین در فر :

%name طرز تهیه کوکوی شیرین قزوینی به دو روش متفاوت

طرز پخت کوکو شیرین در فر

مواد لازم کوکو شیرین :

 سیب زمینی  1 کیلو
 تخم مرغ 8 تا 10 رقم
 بکینگ پودر  1 قاشق مرباخوری
 زعفران دمکرده غلیظ 1 قاشق غذاخوری
 روغن مایع  150 گرم
 نمک  مقدار کمی
شکر 350 تا 500 گرم
 آب 1 پیمانه
گلاب نصف پیمانه
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه خوراک لوبيا چيتی خوشمزه

پخت کوکو شیرین در فر :

آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا شکر در آب حل شود و 4 لحظه پس از جوش‌آمدن گلاب را افزایش کنید و بعد از یک جوش زدن از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. سیب زمینی را آب پز کنید و پوست بگیرید و داغ داغ بکوبید.

تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با همزن به مدت 4 الی 5 لحظه هم بزنید سپس بکینگ پودر و زعفران دم کرده را افزایش کنید. سپس سیب زمینی پوره شده را به همراه نمک و تخم مرغ های زده شده و 2/3 از روغن افزایش کنید و خوب مخلوط کنید.

کف تابه ای پیرکس و یا قالبی را چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید به صورتی که قطر آن 2-4 سانتی متر شود. روی آن را صاف کنید و باقی روغن را روی آن را بریزید در فر به مدت 35-45 لحظه در دمای 180 درجه قرار بدهید.

بیشتر بخوانید:  انواع روشهای طرز تهیه ماهی شوریده

تمرکزفکر کنید در قالب های فلزی زودتر می پزد و سرخ می شود. اما در ظروف پیرکس روزگار پخت بیشتر می شود. تمرکزفکر کنید که پخته شوند.

بعد از پخت شربت را روی کوکو بریزید وکوکو را برش بدهید و به مدت 5 لحظه دیگر در فر بگذارید.

پس از این روزگار اجازه بدهید تا خنک شود. و روی هر برش را با خلال بادام و پسته تزیین کنید و برای براق شدن مقداری شربت روی آن بزنید.

%name طرز تهیه کوکوی شیرین قزوینی به دو روش متفاوت

روش پخت کوکوی شیرین

نکاتی برای تهیه ی کوکو شیرین :

برای پخت کوکو شیرین می توانید از قالب های مافین هم استفاده کنید.

 برای تهیه ی شربت کوکو از هل هم می توانید استفاده کنید.

 تمرکزفکر کنید به دلیل اینکه این غذا شیرین هست نمک باید خیلی کم باشد تا بدمزه نشود.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه گندمک شیرین خانگی

گندمک شیرین خانگی طرز تهیه گندمک شیرین و خانگی خوشمزه و مقوی گندمک شیرین یا …